Триковите на Јапонка за ефектна фризура на вашата коса


Ако сакате да си направите ефектна фризура, но немате многу време, мора да го погледнете ова видео.

Јапонката Nee, која има сопствен канал во YouTube.com, покажува како може да си поигрувате со косата.

Погледнете го видеото на следната страна:

Страни: 1 2