Скриената симболика во истите броеви кои ги гледаме случајноБроевите отсекогаш играле важна улога во човечкиот живот. Дури и древните цивилизации им дале натприродни својства. Некои бројки претскажале среќа и успех, додека други биле користени во разни пророштва.


Во цивилизациите како Вавилонија и Хиндуизмот, бројот е почеток на с. Според популарното верување, повторувачките броеви секогаш носат нешто мистично, мистериозно и непознато за нас.

Тие покажуваат поголема реалност што не се чувствува секогаш во нашиот секојдневен живот.


Ако секогаш се среќаваме со овие бројки додека гледаме во часовникот, на пример 22:22, 00:00, 11:11, 12:12, тоа може да значи дека универзумот се обидува да ни каже нешто.

Повеќето луѓе веруваат дека оваа случајност ги остварува желбите, но исто така е важно и точно кои броеви сте ги виделе.


Повторувачките броеви не се само случајност или прашање на случајност. Тие се јасен симбол на синхроничност и прикриваат подлабока порака што доаѓа од духовниот свет, откривајќи скриени тајни.

Најмоќниот е бројот 11, особено во двојна форма 11:11. Кога ќе видите 11:11, тоа значи дека големата мобилна меморија е активирана. Ја стимулира меморијата да не потсети на нешто што сме го заборавиле.

Кога го гледаме моќниот број 11:11, тоа е порака дека сме на вистинскиот пат и во склад со поголема вибрација.

Откријте во нашата галерија која е симболиката на истите броеви што ги гледаме случајно секој ден!