Шест симптоми со кои страдаме од блага форма на коронавирусКоронавирусот е насекаде околу нас и за жал со почетокот на посвежото време, бројот на заразени се зголеми. Сепак, не треба да паничиме, туку да се смириме со фактот дека повеќето луѓе малку ја минуваат оваа инфекција.


Многу луѓе немаат никакви симптоми, додека други имаат многу благи.

Ако се прашувате што се благи симптоми на коронавирус и како да знаете дека имате поблага форма, еве некои од симптомите кои се сметаат за поблаги и помалку опасни:


Страни: 1 2 3 4 5 6 7