Седум реченици кои ќе го изнервираат хороскопскиот знак ЛавПретставниците на овој Хороскопски знак имаат жешко срце и носат топли емоции. Кога сакаат, сакаат безусловно. Кога тие мразат … Па, подобро е да не знаете што е тоа кога тие мразат. Еве што не морате да му кажете на знакот лав.

1. Светот не е околу тебе! Грешка. За Лавот, светот навистина се врти околу него. И не затоа што тој е самоцентричен или самољубив. И бидејќи знае дека светот на секој од нас започнува со себе. И таму повторно завршува …

Страни: 1 2 3 4 5 6 7