Рамсторе отвори нов маркет во ЏевахирДенес, 13.08.2021 Рамсторе Македонија го отвори новиот Рамсторе Експрес маркет во комплексот Џевахир Ckaj Сити во блок А.


Модерно дизајнираниот маркет се простира на површина од 250 м2, располага со 2 наплатни каси, 15 паркинг места, а за услугата ќе се погрижи тим од 12 вработени .

Во новоотворениот маркет на потрошувачите ќе им бидат понудени во секое време свежо овошје и зеленчук, свежо месо, топол леб и вкусни пекарски производи, како и повеќе од 3000 други производи достапни 365 дена во годината. Маркетот ќе работи седум дена во неделата, од 08:00 до 22:00 часот


Големиот број на промоции, продажни акции, подароци и гратис производи го одбележија отварањето на овој маркет кои ќе траат до 22 Август, а покрај големите попусти потрошувачите можат да ја искористат и својата Рамсторе клуб картичка за дополнителни бенифиции при купувањето. Commence à agir dans 30 minutes et pendant 4-6 heures personne ne mettra en doute la rigidité de Vos intentions! L’achat de Kamagra – par https://pilemeds.com/commander-kamagra-moins-cher.html c’est une possibilité d’élargir les horizons sexuels!.

Рамсторе Македонија и оваа година го продолжува инвестицискиот раст и развој во земјата преку најавата на новите активности и отворање на уште 4 нови маркети до крајот на годината.


Рамсторе, кој во Македонија почна да функционира на 11.јуни 2005 година, од неодамна е дел од СИТИ ПЛАЗА Холдинг кој е присутен на македонскиот пазар 16 години.