Работите што го полудуваат твојот партнерОва се 6 работи кои го полудуваат твојот партнер:


Тој мрази да …

1. … зборуваш, без да запираш


Зборувањето без престан си е типично женска особина. Ако ни дадат повод, едвај ќе престанеме со расказите за ден во следните неколку часа. Не дека мажите не се заинтересирани за она што имаме да им го кажеме, но едноставно не ги возбудува деталите на секоја минута од нашиот ден …

Страни: 1 2 3 4 5 6