Како денес изгледа 12-годишната Анастасија Књазева која пред шест години беше „најубавото девојче на светот“Анастасија Књазева уште на шест години, беше нарекувана „најубаво девојче на светот“. Денес таа води детска емисија и има повеќе од 1 милион обожаватели на Instagram.


Погледнете како изгледа денеска: