Десет пораки кои не смеете да му ги пратите на поранешниотМожеби треба нешто битно да му кажете или да си земете некои ваши работи од кај него, но пред да ја напишете пораката, обидете се да се придржувате до правилото за едномесечно нејавување. А кога после тоа ќе ја напишете првата порака, бидете подготвени да не добиете никаков одговор или барем не онаков каков што се очекувале.


Ова е список на работите кои никако не смеете да ги напишете во СМС порака.

Порака со еден збор


Не праќајте, „хеј“ или слично. Ако имате нешто да кажете или прашате, направете го тоа во првата порака. Веднаш поминете на главното. Немојте да го ставате бившиот партнер во положба да интерпретира зошто му се јавувате сега.

Продолжува на следната страна:


Страни: 1 2 3 4