Денешен хороскоп: Уште еден многу добар работен ден е пред Бикот, раковите да се подготват за флертОвен
Бизнис: Вашите деловни пристапи полека добиваат на важност, на вас останува да бидете трпеливи уште малку додека сè не си дојде на свое место. Не бидете наметливи бидејќи тоа ќе има спротивен ефект.


Љубов: Најважно кога е во прашање вашиот љубовен ден е деловните проблеми да не му ги префрлате на партнерот.

Здравје: Не дозволувајте настинката да прерасне во нешто повеќе, лекувајте ја навреме и на вистински начин.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12