Ако ти ги каже овие шест работи, тогаш тој е вљубен во тебеКако поемотивни суштества, жените имаат арсенал зборови што ги користат кога се заљубени. Ова не е случај со мажите, тие се помалку вербални, па затоа понекогаш ни е тешко да ги дешифрираме, особено кога сме загрижени дали тој е заљубен во нас. Па, ако вашата избрана ви ги каже овие работи, не се сомневајте:


Страни: 1 2 3 4 5 6 7