Ѕвезди чија убавина ја красат бемки на лицетоВелат дека бемките, а посебно оние на лицето се знак на вистинска убавина.


Еве кои познати жени гордо ги носат своите бемки.

Шанин Сосамон


Ева Мендез

Имоген Путс

Синди Крафорд

Џулија робертс

Марион Котилард

Мерилин Монро

Натали Портман

Скарлет Јохансон