Зошто жените не кажуваат на мажите што сакаатПонекогаш, жените дури и не знаат што сакаат?


Понекогаш едноставно не знаеме што ни треба. Можеби бараме некои специфики, но не можеме да изразиме причини за тоа – тврдиме дека не се изложуваме доволно, но она што навистина мислиме е дека сакаме поголема врска. Можеби бараме нешто генерално и витално за една врска, како што е повеќе романса, но не можеме да му кажеме како да го постигне тоа.

Извор: Laura Triggs – Verily


Страни: 1 2 3 4 5