Зошто жените не кажуваат на мажите што сакаатМојот сопруг правеше релаксирачка работа со децата во подрумот, а јас се повеќе се нервирав. Му довикнав: „Душо, дали ќе ја исчистиме кујната пред да пристигнат моите родители?“
„Секако!“, Одговори тој.
Се искачи по скалите и почнавме да разговораме додека заедно ја чистевме кујната. Кога дојдоа моите родители, двајцата се смешкавме и ги редевме садовите заедно. Тогаш повторно решив дека секогаш ќе му кажувам на мојот сопруг што сакам. Тој всушност го сака тоа.


Страни: 1 2 3 4 5