Зошто вагата ја сметаат за најдобар хороскопски знак6. Не поднесуваат себични и безобразни луѓе.

7. Многу се шармантни и одлични во флертот.

8. Секогаш размислуваат некој чекор понатаму.

9. Никогаш не би биле во можност да бидат во врска со себична личност.

10. Тежнеат кон интелигентни разговори и секогаш сакаат да бидат опкружени со луѓе.

Страни: 1 2