Зошто цигара после секс?После овој убав чин во кој сите за миг забораваме на грижите и проблемите кои не измачуваат, секој си има своја навика, ритуал.

80% од мажите спијат, некои се тушираат, медитираат, слушаат музика, а некој уживаат во чаша вино, слатки задоволства или цигара. Зошто е убаво цигара после секс?


Еве неколку факти:

1.Поминуваме повеќе време со партнерот.


2. Не смирува нас , нашите страсти

3. Го убива мирисот кој останува после сексот

4. Го надополнува задоволството и уживањето.

5.Го подобрува раположението. Затоа што

Затоа што и да одберете после секс, каде како со кого, сепак тоа претставува момент на средување на чувствата, миг кој овозможува да се коментира за поминатото задоволство, позата, исполнетоста и што потоа.

Совет – Не ги облекувајте панталоните веднаш по вашето задоволство.

Автор: Даниела Ангелова