Зошто Стрелците се најдобрите партнери?Луѓето родени во периодот меѓу 22 ноември и 5 декември се родени во хороскопскиот знак Стрелец. Природниот инстинкт на родените во овој знак е силен и тие се карактеризираат со голема мудрост.

Стрелците имаат големо влијание на животите на оние околу нив. Тие се одлични пријатели и уште подобри романтични партнери. Животот не е никогаш досаден со нив, бидејќи се еден од најактивните знаци.

Тие се авантуристи

Бидејќи постојано трагаат по возбуда, тие имаат огромна моќ да ви го разубават животот. Со нив, секој момент е авантура. Имаат бескрајна енергија и многу ретко ќе ги видите како се излежуваат, велејќи ви дека им е досадно. Ги мотивираат луѓето околу нив да тргнат кон авантура и да уживаат во животот.

Тие се љубезни и емпатични

Страни: 1 2 3