Зошто со текот на време љубовта згаснува?За крајот на некоја врска и причините зошто дошло до губење на љубовта ретко кој сака да зборува објективно, па можеби и затоа прекинот на љубовта како таков останува мистерија- која е границата и кога престануваме да го сакаме оној во кој сме биле лудо вљубени?


Еве четири најчести причини зошто луѓето престануваат да го сакаат својот партнер:

Страни: 1 2 3 4 5