Зошто помладите мажи сè повеќе одбираат постари партнери?И додека е апсолутно нормално, да не спомнувам важно, да се има помлада девојка денес, сè повеќе мажи избираат девојки / жени постари од самите себе.

Што се смени и што ги привлекува мажите кај постарите жени?

Тие се помалку склони кон хистерија и драматизација
Помладите жени драматизираат повеќе за секоја мала работа. Можеби тоа е затоа што помладите жени имаат помалку искуство, можеби тоа е затоа што првите скршени срца повеќе болат, но со возраста, жените во врската стануваат помирни. Со текот на годините, жените учат да издвојуваат важни работи од неважни, така што ретко ќе направат драма за неважни работи.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9