Зошто некои жени се одлучуваат за помлади партнери ?!Денес, се повеќе жени се одлучуваат за помлади партнери и се чини дека ова стана светски тренд. Дами како Кејт Мос и Хајди Клум со гордост ги покажуваат своите помлади партнери, а се повеќе жени ширум светот велат дека тоа е нивен избор и воопшто не жалат за тоа. Дружењето со помлади мажи порано беа помалку прифатени, но сега работите се променија. Љубовта не ги брои годините, нели?!


Некако е нормално помладите мажи да бидат физички попривлечни. Тие сè уште се во полна сила и не мразат ништо, особено за жена што им се допаѓа. Тие се попристапни, позабавни, имаат помалку животни проблеми и генерално се порелаксирани од постарите мажи, поради недостаток на искуство и предност во возраста.

Продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5