Зошто мажите, кога се работи за брак или сериозна врска, одбираат друга?Сте се запрашале ли зошто мажите, кога станува збор за сериозна врска или брак, тие избираат друга? Всушност, постојат барем три нешта!

Според психолозите, мажите бараат одредени квалитети кај дамата, со која да го поминат својот живот. И тие немаат ништо заедничко ниту со изгледот, ниту по страста, хемијата или извонредниот секс. Но, од жената, која се очекува да им биде мајка на нивните деца, тие бараат и нешто друго. Еве што е тоа најчесто:

Страни: 1 2 3 4