Зошто мажите ги возбудува и самата помисла на анален сексОва е новост.

Според секс експертот Емили Мурс мажите сакаат разновидност, па нешто ново и поинакво секогаш ги возбудува. Многу од нив аналниот секс го гледаат како подарок од нивната партнерка, како нешто ретко и специјално.


Сексот ќе биде супер тесен.

Биолошки гледано сексот ќе биде потесен, па тие ќе имаат поголемо триење и сензација. За маж, тоа звучи совршено.

Неговата поранешна девојка (наводно) го сакала тоа.

Повеќето жени уживаат во вагиналниот секс за разлика од аналниот, но има некои кои уживаат во него и го бараат. Па ако бившата на вашето момче сакала анален, тој ќе сака да го има и со наредната партнерка, во случајов со вас.


Шансите за забременување се многу мали.

Практично има шанси да забремените за време на анален секс. „Тоа ќе се случи ако семената течност истече и го пронајде патот до вагината, па треба да бидете внимателни“, вели доктор Кернер.

Примитивен е.

Аналниот секс е груб и див, па тоа ги возбудува мажите. Тие обожаваат кога жената ќе им се даде на ваков начин.

Интимен е.

За разлика од вагиналниот секс, тука нема потреба од подготовка со комуникација и предигра за да се случи. Тоа им дава некое посебно чувство на интимност и им ја демонстрира големата љубов на жената кон нив што прифаќа да им се предаде на ваков начин.

Обожаваат задници.

Има мажи кои едноставно ја обожаваат женската позадина, па сакаат да бидат навистина блиску до неа.

Страни: 1 2