Зошто мажите ги возбудува и самата помисла на анален сексПокрај фантазиите за секс во тројка со две жени, втора најголема мечта на мажите е аналниот секс.


Сексолозите ги откриваат причините зошто тој никогаш не би одбил задоволување на тој начин.

Аналниот секс е табу.


Познат како забрането овошје низ историјата, тој во нивните очи станува посладок од било што. „Мажите се програмирани да го сакаат она што не можат да го имаат“, вели познатиот писател Дарен Мајклс.

Порно филмовите му ја даваат идејата.


Многу мажи го поистоветуваат она што го гледаат онлајн со тоа каков сакаат да им биде сексуалниот живот. Аналниот секс е стандарден во порно филмовите, па не е ниту чудно ако вашето момче бара ваков вид на акција.

Мисли дека сите го прават тоа.

„Бидејќи аналниот секс е толку редовен во порно сцените, мажите мислат дека пропуштаат многу ако не го прават тоа“, вели секс експертот Ian Kerner.

Го возбудува да има контрола.

Овој секс им дава чувство на моќ. Ова е супер жешко сценарио за доминација особено за мажите кои се повлечени во секојдневниот живот.

Страни: 1 2