Зошто Елена Ристеска го прослави најтажниот роденден во нејзиниот животПред два дена поп пејачката Елена Ристеска го прослави својот 31 роденден. Немаше некое посебно славење, туку само скромно го одбележа денот.


„Оваа година не славев роденден, само го одбележав денот.. најтажниот мој роденден… празнина во душата… но во сета болка која ја чувствувам среќна сум што ги имам моите пријатели кои злато вредат, ми го направија денот за нијанса посветол..“

elenaristeska