Зошто да го напуштите партнерот ако сеуште не ја преболел неговата „бивша“Единствениот можен недостаток на одлична врска може да биде постоењето на бившата на вашиот партнер. Дури и ако вашата врска оди одлично, вашиот партнер едноставно не може да помогне, но честопати го става името на неговата поранешна во разговорите, што целосно го уништува вашето расположение. На крајот на краиштата, никој не сака да влезе во детали за нивното минато, нели?


Ако бившата е сè уште дел од вашата врска, затоа треба да ја прекинете вашата врска.

Нивните заеднички спомени ги прогонуваат


Ќе откриете дека вашиот партнер честопати се расејува од спомените од минатото. Ако вашата врска е нова, веројатно е дека тој размислува за бившата. Можам да се сетам и на добрите и на лошите моменти.

Страни: 1 2 3 4 5