Знаците дека тој не сака врска, туку со вас e само поради секс4 . Вие се гледате некое време, но се уште не сте го виделе неговото живеалиште.


Има две можни причини за тоа : тој е срам поради условите во кои живее или живее со друга жена.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7