Знаците дека тој не сака врска, туку со вас e само поради сексМногу често еден од парнерите не е доволно искрен во односите. Всушност, постојат неколку јасни знаци по кои една жена може да разбере дали мажот е навистина подготвен за сериозно поврзување или не.


Еве кои се знаците дека тој не сака врска, туку само секс:

Страни: 1 2 3 4 5 6 7