Хороскопски знаци, кои се создадени еден за другБлизнаци и Вага


Двата ѕвездени знака се создадени една за друга, бидејќи можат да си испорачаат заемно задоволство од животот и силна комуникација. Парот меѓу Близнаци и Вага е исклучително духовит и интересен за останатите. Тие имаат слични интереси и нивниот однос е среќен уште од првиот момент.

Рак и Риби


Еден од најстабилните сојузи се создаваат меѓу Рак и Риби. Двата водни знака можат да си дадат заедничка безбедност, комфорт и споделена љубов. Привлекувањето меѓу претставниците на овие два лика е неодржлива. Еднаш создаден таков сојуз тешко се распаѓа.

Страни: 1 2 3