Хороскопски знаци, кои се создадени еден за другСпоред астрологијата некои хороскопски знаци си одговараат совршено и се идеални еден за друг. Тие се идеална двојка во секој аспект и не им е тешко да постигнат хармонија и разбирање меѓу себе.


Овен и Лав

Двата огнени ѕвездени знака се идеални една за друга, бидејќи си поставуваат исти цели и одговараат на сличен начин кон проблемите. И двата ѕвездени знака јасно ги покажуваат чувствата меѓусебно. Овенот секогаш го поддржува лавот, а лавот е искрен и отворен со овенот.


Бик и Шкорпија

Сексуалната хемија меѓу овие два лика е многу моќна, но освен тоа нивниот карактер, исто така може да се комбинира изненадувачки добро. И двата ѕвездени знака лесно прават компромиси и успеваат да ги помират мислењата, без разлика колку се тие различни. Шкорпијата генерално е доста саркастична, но бикот умее да останува избалансиран, поради што комуникацијата меѓу нив е одлична.


Страни: 1 2 3