Знаци дека твоето момче за секс е веќе заљубено во тебеИако е ретко среќната врска да започне само со секс, тоа не е невозможно. Многу среќни парови биле во оваа почетна ситуација да бидат пријатели само за секс, но да имаат чувства.


Понекогаш на луѓето им треба само секс, а не ангажирана врска. Затоа тие се пријатели за секс. Во многу случаи, сепак, едниот или обајцата партнери развиваат чувства кон другиот. Едноставно е – луѓето се суштества кои се приврзани, а сексот игра голема улога во тоа. Создава интимност, која не секогаш може да остане само на телесно ниво.

Без разлика дали сакате или не, чувствата можат да се појават и ништо не можете да направите за да ги запрете или контролирате. Понекогаш, без разлика колку случајно и само физички се обидуваме да бидеме наш однос, еден од партнерите или т.н. пријатели може да има чувства. Еве што покажува тоа.


Страни: 1 2 3 4 5