Жртва од групата „Јавна соба“ проговори како била злоупотребена! (ВИДЕО)Повторно стана актуелна темата со недозволено ширење на фотографии и лични информации на девојки во групата наречена „Јавна соба“.  Денес 28-годишната Ана проговори што точно и се случило.


View this post on Instagram


A post shared by 𝔸𝕟𝕟𝕒 (@troublemaker_ak)