Животната приказна на едно 8 годишно дете: Мојот татко е херој, тој ја спречи мојата мајка да отпатува во рајотУрнебесно писмо кружи овие денови по социјалните мрежи. Се работи за 8 годишно дете, кое ги затекнало своите родители во спалната соба како ги прават оние работи… Но, перцепцијата е сосема поинаква, па вреди и да се сподели: