Женското тело е неверојатно: видете како изгледа оваа дама за време на бременостаШонтел Данкан – фитнес инструкторот од Австралија, за која ви раскажавме порано роди своето момче.


Но, освен сликите на малото бебе со име Џерамаја, Шонтел во Инстаграм сподели и колаж за тоа како изгледала помеѓу 14-тата и 39-тата недела од бременоста – навистина зачудувачки. Тоа ни покажува колку е неверојатно човечкото (и особено женското) тело.

Можете да видите како изгледала Шонтел за време на бременоста, како и сликите на новороденчето со нејзиното момче: