Женски реплики кои мажите ги мразатКои се најстрашните нешта кои може една жена да му ги каже на мажот до себе? Еве некои од репликите кои мажите мразат да ги слушаат:


1. Треба да разговараме

Тоа е фраза која ги става во паника и ги лути мажите. Тие веднаш заземаат дефанзива, кога ќе го слушнат ова и почнуваат да ги внесуваат работите во умот со кои може да се соочат пред партнерот. 


2. Големината не е важна

Ако не е важно, едноставно не почнувајте ја темата.

3. Таа поубава ли е од мене / дали изгледам дебела

Сите знаеме дека на тоа точен одговор нема. Жените или нема да поверуваат на сите прекрасни комплименти, со кои ги бомбардираат мажите, или ќе се фатат за тоа колку полека им одговориле.

4. Не можам да живеам без тебе / Те сакам!

Ова се најубавите зборови, но изречени во правилен момент и од вистинската личност. Мажите не сакаат да ги притискаат во однос на чувствата.

5. Тоа е само натпревар, не може ли да го пропуштиш

За речиси сите мажи фудбалот е религија. Само ќе го натерате да се чувствува лошо, ако му правите скандали и го терате да избира помеѓу вас и фудбалот.