Жените со овие три хороскопски знаци се најдобрите сопруги


Лав

Лавицата е силна и упорна, жена со огромни способности. Сепак, и неа и е потребен партнер кој ќе биде тука за најбаналните проблеми, како на пример кога ќе и се заглави капачето од теглата.
Таа бара маж еднаков на неа, па покрај неа никој нема да биде обичен човек, туку Супермен.
Само ако се заљубите во Лавица ќе разберете дека не мора да направи нешто за да ја сакате. Нема да сретнете жена која повеќе ќе ве сака. Дури и кога се лути, се лути најубаво што може. Но, кога бара нешто, тоа е заповед.

За своите деца ќе се бори како што доликува, баш како Лавица и секогаш ќе биде подготвена за одбрана. Тешко на оној кој ќе се обиде да им нанесе зло. Од вас само бара да ја обожавате со цело срце и тело.

Страни: 1 2 3 4