Жените со името Драгана или Драган имаат огромна душа и срце


Фактот дека женското име Драгана, преведено од кинеското име, значи „мачка“ е крајно интересно. Затоа, може повторно да го означи оној што е приврзан, нежен и чувствителен. Вие кои сте подготвени да дадете на сите најмногу љубов што можете.

Тие го имаат тој вроден шарм и ентузијазам што ги обзема сите околу нив.

Не обидувај се да ги повредиш на кој било начин. Затоа што тие имаат огромно срце кое е подготвено да пречекори скоро сè. Затоа, доволно е само да ги обожавате доволно и тие ќе бидат најсреќните суштества во целиот универзум.

Страни: 1 2