Жените родени во овие 3 хороскопски знаци претставуваат вистински божици во сексотЖените родени во овие 3 хороскопски знаци, оргазам доживуваат без проблем, а со нив секој маж се чувствува како фантастичен љубовник.

Овен

Како и повеќето други работи, Овенот сака и секс на брзина. Доколку партнерот е активен и не одолговлекува може многу брзо да доживее оргазам. Предиграта не е задолжителна, а ако ја има и таа би требало да биде многу кратка. Најмногу мрази кога некој ја „мафта“ 2 часа – тогаш и станува досадно и го губи интересот. Па, ако сакате да ја одведете до врвот – подгответе се за брза трка.

Страни: 1 2 3