Жените не сакаат насмеани мажиДолго време се прашував што сакаат жените. Сега сме апсолутно убедени дека тие, т.е ние не знаеме што сакаме.


Наидовме на студија која докажала дека на жените не им се допаѓаат насмеани мажи.

Позитивното однесување и емитување води кон намалување на сексапилността на мажите во женските очи. Истражувањето се базира во тоа жените да одредат фотографија дали еден маж е привлечен или не.


Учесничките во истражувањето изјавиле дека сите насмеани мажи се помалку сексапилни од намуртените.

Се согласуваме дека најдобрите шеги се добиваат кога ќе успееш да задржиш сериозна фаца, но сепак не можеме да прифатиме дека физиономијата е попривлечна од искрената насмевка на мажот.


И бидејќи проверката е еминентна форма на доверба, ќе ве прашаме и вас. Кој Рајан е попривлечен:

rajan1rajan2