Жените, кои се појавија без долна облека на ОскаритеИ оваа година повеќето од актерките на доделувањето на оскарите изгледаа неверојатно.


Повеќето дами беа со прибрани коси, малку накит, но за сметка на тоа имаа долги цепнатинки и длабоки деколтеа.

Емили Ратајковски


emili2

Џенифер Анистон

emili3

Бланка Бланко

emili1

emili4