Жените кои немаат секс може да се препознаат лесно! Еве како: | Lady

Жените кои немаат секс може да се препознаат лесно! Еве како:


4. Жените кои немаат доволно секс често се однесуваат непријателски кон другите личности.

5. Исто така, доколку немате доволно сексуални односи поголема е можноста дека ќе имате послаба отпорност на болови.

6. Сексот го подобрува имунитетот, па така помалку секс предизвикува послаб имунитет.

7. Сексот влијае на циркулација, па со самото тоа и на работата на мозокот.

8. Жените кои немаат доволно секс губат самодоверба и константно се незадоволни со самите себе и својот изглед.

Извор: попара.мк

Страни: 1 2