Жената секогаш ќе ви помогне да го исполните вашиот сон„Пред 50 години имавме мала куќа, стар автомобил, спиевме на каучот и гледавме во мал црно-бел телевизор. Но, секоја вечер одев во кревет со прекрасно деветнаесетгодишно девојче.


Сега имам огромна куќа, скап автомобил, голем кревет во луксузна соба со огромен телевизор, но спијам во кревет со шеесет и деветгодишна жена. Почнувам да се сомневам во мојот брак“.

Мојата сопруга е многу трезна личност. Таа не беше навредена, таа едноставно ми предложи да најдам 19-годишна девојка, а таа веќе ќе се погрижи повторно да живеам во мала куќа, да спијам на стара софа и да гледам во црно-бел телевизор