Жената која не треба да се пропуштиКако и многу жени што се прашуваат: “Каков е идеалниот маж?”, така и многу господа си го поставуваат прашањето: “Каква би била идеалната жена?”.


Вистината е дека сè е многу индивидуално и идеалната партнерка за еден во никој случај не е таква за друг.

А сепак – постојат некои одредени квалитети кои во комбинација би ви ја дале сликата на една навистина идеална дама.


Жената која ако ја имате до себе, во никој случај не треба да си дозволите да си замине од вас. Бидејќи во спротивно само ќе изгубите.

Еве и кои се квалитетите кои ги поседува специјалната жена:

Таа е паметна

Велат дека зад секој голем човек стои една уште голема жена и тоа е сосема точно. Ако имате интелигентна жена до себе, ова ќе ви помогне да го развиете уште повеќе и својот интелект.

Таа е убава

Во вашите очи – тоа е најважно. Не е важно дали вашата љубена може да ги покрие критериумите за убавица или не – ако вие ја гледате на овој начин, само тоа е важно.

Таа е мила и грижлива

Најдобрите луѓе се драги луѓе. За жените е исклучително важно да умеат да бидат згрижени, иако од мажот се очекува истото, но во различни аспекти на врската. Сепак на дамите е утврдено да бидат мајки, што значи дека треба да се развие својата грижовност.

Таа ве сака

Што поубаво од тоа да имате заедничка љубов – тоа е вистински дар од универзумот!

Таа е подготвена да прави компромиси

Само на овој начин вашите односи можат да преживеат – кога не само вие, но и партнерот ви е склон на компромиси. На овој начин двајцата заедно стоите пред општите проблеми и го наоѓате најточното решение.

Таа е силна, но женствена

Силната жена е еднаков партнер. Таа сепак не сака да влезе во улогата на маж, бидејќи е женствена и и се допаѓа назначената нејзина улога од судбината. Всушност силата и женственоста не се две спротивни квалитети, туку и двете ја дополнуваат сликата на идеалната жена.

Таа е страсна

Живот исполнет со страст, вреди да се живее во секој момент. Ако ја нема страста, вашата врска нема да биде толку фасцинантна и волшебна, а жената до вас толку посебна.