Жена СТРЕЛЕЦ: Таа не заборавила ништо, но издржала се!Позитивна, насмеана, полна со живот, весела, забавна, шармантна, непоколеблива, смела – ова е жената Стрелец. Таа е исто така наречена трагач на вистината и мудар филозоф затоа што е крајно љубопитна и постојано бара нови знаења и откритија.

Таа сака да има долги разговори и дискусии на сите теми, од политика и религија до секс – нема табуа за жена родена во овој безобразен и неоткриен огнен знак. Таа е чесна, независна и отворена за нови искуства, што ја прави лесна за наоѓање пријатели.

Љубовта е вечна мистерија за жената Стрелец. Затоа, во исто време, таа ја гледа љубовта како награда што ја копнее и највредното богатство што го крие. Честопати се плаши од интимност, толку многу жени Стрелци сакаат цвеќиња од пријателства, а нејзиниот животен партнер обично е и нејзината најдобра пријателка.

Не ја сака монотонијата, па тивките домашни ноќи поминати пред ТВ не се нејзин поим за идеална врска. Таа сака да го сподели својот живот со некој со кого ќе биде ментално и физички еднаков, односно сака партнер за читање подготвен да оди на бројни патувања затоа што жената Стрелец сака да патува.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3