Жена не е само она надворешното, туку тоа во неа, со неа, поради неа… Жена е почеток и крај на се…


Само “мангупите” мислат дека женa е ” газ, цицки и добри нозе”.
Жена е женственост, став. Жена е љубов, инспирација, нежност.
Мајка, иднина. Жена е многу подлабоко, искрено, свето.
Жена не е само она надворешното, туку тоа во неа, со неа, поради неа…
Жена е почеток и крај на се…

Автор: Дејан Велевски