Заведувајте со бојата на вашата облека: Овие четири секси бои им „стојат“ на сите жениВалкано розова

Нежната, валкано розова нијанса е префинета боја за сите дами. Таа е мешавина помеѓу светло розова и боја на праска, со повеќе сиви под тонови. Оваа боја ја нагласува природната свежина на лицето и секој кој ја носи остава впечаток дека блеска.

roze

Виолетова

Виолетовата е исклучително „прилагодлива“ боја, слично како и црната, темно кафената или морнарско сината.

viletova

Страни: 1 2 3 4