Заведувајте со бојата на вашата облека: Овие четири секси бои им „стојат“ на сите жениСино зелена

 

Сино зелената и дава здрав изглед на кожата. Одлично се комбинира со црната, светло кафена и останатите неутрални бои.

zelenoplav

Страни: 1 2 3 4