Заведувајте со бојата на вашата облека: Овие четири секси бои им „стојат“ на сите жениЦрвена

Ако сте во дилема, облечете црвено. Оваа боја на секоја жена и ја дава саканата предност. Дури и студијата на Универзитетот Дурхам од Англија докажала дека на атлетичарските натпревари повеќе шанса за победа имаат оние кои носеле црвени дресови.

crven

Страни: 1 2 3 4