Запознајте ја накратко ќерката на Садам ХусеинЌерката на Садам Хусеин е дизајнер на накит. Делата на 46-годишната рагади Садам Хусеин се инспирирани од нејзиниот татко, Ирак и нејзиниот сопруг, кој Садам го убил.


Нејзините дела се продаваат во најдобрите продавници за накит во Јордан. Таа прави прстени, нараквици и ѓердани.

Погледнете дел од нејзините дела:


Страни: 1 2