Започна продажбата на билетите за ПИНКПОП 2022Продажбата на билетите за 51-то издание на Пинкпоп започна преку www.ticketmaster.nl, единствениот и официјален продажен канал!


Цените на билетите

Дневни билети
Пинкпоп петок 17 јуни 120 евра
Пинкпоп сабота 18 јуни 120 евра
Пинкпоп недела 19 јуни 120 евра


Цените на билетите вклучуваат 10 евра трошоци за услуга по билет.

Викенд билет
Пинкпоп викенд 17.18.19 јуни 245 €
3 дена фестивалско место со редовни кампови (од четврток навечер, 16 јуни, 18:00 часот до понеделник, 20 јуни, 12:00 часот).


Цените на билетите вклучуваат 10 евра трошоци за услуга по билет.

Овие луксузни викенд сместувања за 2, 4 и 5 лица на новиот ‘GLAMPINK’ на поранешниот спортски стадион Калдеборн се достапни од 200 евра по лице. Понесете само ваши неопходни работи, а останатото ќе ви биде средено! Погледнете ја понудата овде.

Билетите за Pinkpop се нудат преку различни канали, чија автентичност не можеме да ја гарантираме. Купете ги вашите билети само преку нашиот единствен и официјален продажен канал: Ticketmaster.nl. За повеќе информации, посетете ја www.weetwaarjekoopt.nl. Ако имате какви било прашања или се сомневате, секогаш прво контактирајте со Ticketmaster или Buro Pinkpop.

Повеќе информации за програмата и билетите можете да најдете на нашата веб-страница!