Loading...

Замисли дека имаш 12 минути за да го освоиш: Еве како да го фасцинирате за ова кратко време


5:00. Бојата на гласот

6:00. Започнете разговор.

7:00. Исклучете го телефонот

8:00. Ласкајте му на партнерот

9:00. Деловна средба

10.00. Не брзајте

11:00. Шегувајте се

12:00. Втора шанса

Страни: 1 2