Забременувањето не е едноставен процес: После овие знаци ќе препознаете дека се наоѓате во плоден периодЗабременувањето не е едноставен процес за сите жени. Најважната работа е жената да провери дали е во плоден период. Истиот генерално започнува 10-тина дена после првиот ден од менструација и трае една седмица, а знаците по кои ќе препознаете дека сте плодни се следните:


Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3 4 5 6